Asunto Oy Lapuan Vaurionkulma 1

Asunto Oy Lapuan Vaurionkulma 1

VIELÄ EHDIT VAIKUTTAA SISUSTUSSÄVYIHIN!  Lähiaikoina valmistuva korkeatasoinen paritalokolmio  3h,työtila,kh,s 87m2. Lue lisää…

Tyylikäs asunto, jonka olohuoneessa ja keittiössä on korotettu sisäkatto. Keittiösaareke luo asuntoon modernin ilmeen. Kaksi makuuhuonetta ja erillinen työskentelytila (“vierashuone”). Kylpyhuoneessa valkoiset laattaseinät ja tummanharmaa laattalattia. Sauna seinä on yläosastaan tummanharmaata lasia. Lattioissa parketti tai vinyyli valinnan mukaan. Olohuoneesta on käynti lasitetulle terassille. Lasitus on mahdollista avata, joten pääset terassilta puutarhaan. Asunnon edustalla on autokatospaikka sekä tila toiselle autolle. Lämmin varasto sisäänkäynnin yhteydessä. Energiataloudesta vastaa sähköllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys. Lämpö ja ilmanvaihto tuotetaan ja säädetään ilmavesilämpöpumpulla huoneistokohtaisesti. Laitteella on myös jäähdytysominaisuus. Asunnossa on myös ilmalämpöpumppu. Lisähintaan on mahdollista asentaa takka. Taloyhtiöllä on oma tontti.

Asunnot A1, B3 ja B4 on myyty.  Sovi henkilökohtainen esittely vapaana olevaan asuntoon.  RS Pankki: Lapuan Osuuspankki. Rakentaja: Rakennus VuoSa Oy. Suunnittelu: Arkkitehtuuritoimisto Kimmo Hakola. Myynti: Kiinteistötuulet p. 0400 266019.