Asunto Oy Lapuan Närhenportti

Asunto Oy Lapuan Närhenportti

UUSI, kevällä 2019 valmistuva rivitaloyhtiö Koskikylässä. Rivitalon yksilöllisen ilmeen on suunnitellut Arkkitehtuuritoimisto Kimmo Hakola. Ulkoverhouksena on maalattu paneli. Kattotyyppinä murrettu harjakatto, peltikatteella. Taloyhtiö muodostuu kahdeksasta kaksiota, joilla kaikilla on oma autokatospaikka erillisessä rakennuksessa. Taloyhtiön energiataloudesta huolehtii huoleton kaukolämpö. Energialuokkana C. Ilmanvaihto on koneellinen, lämmön talteenotolla. Yhtiössä on kuituliittymä.

Asuntojen olohuoneissa, keittiöissä ja makuuhuoneissa on korotettu, viisto sisäkatto. Lattioissa on laminaatti, kuitenkin eteisen lattiassa on keraaminen laatta. Kaikki kalusteet kalustesuunnitelman mukaan mm. eteisessä on peililiukuovikaapisto – peilien väri asiakkaan valinnan mukaan. Kylpyhuone on laatoitettu, saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä puuta. Huoneistojen takapihan puoleiset terassit suuntautuvat etelään. Lisäksi sisäänkäynnin edustalla on terassi. Taloyhtiön tontti rajataan Huhtalantien puolella julkisivuihin sopivalla puurakenteisella aidalla.

Asunnot ovat ennakkomarkkinoinnissa. Arvioitu valmistuminen on keväällä 2019. Rakentaja: Matseco Oy. Myynti : Kiinteistötuulet 0400 266019.